050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl

Portfolio & voorbeelden

Een kleine selectie van gerealiseerde websites

Meer voorbeelden?

Uwweb maakt onderdeel uit van Remedia.nl. Naast complete makkelijke en voordelige websites met CMS kan er ook een totaalpakket worden geboden. Wilt u meer voorbeelden zien? 
Bekijk dan de website van
 Remedia.nl

Een persoonlijke aanpak

Altijd een persoonlijke aanpak, direct en efficiënt. Wij hebben een ‘no-nonsense’ proactieve aanpak, waarbij uw wensen en vragen voorop staan en we geven waar nodig advies.

Betaalbare websites

De nieuwste techniek en een modulaire opbouw. Hierbij focussen we alleen op die zaken die u nodig heeft. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk te automatiseren zonder tekort te doen aan onze hoge servicegraad.

Uw website goed vindbaar

We melden de website bij Google (Webmaster Tools) aan voor een snelle indexering en we voorzien u van een aantal specifieke tips en ‘best practices’ voor een optimale vindbaarheid.

Onze revieuws;

"Zeer deskundige webdesigner die mooie websites aflevert, meedenkt en snel gevraagde aanpassingen realiseert. Tevens zeer deskundig op SEO gebied, heeft er in relatief korte tijd voor gezorgd dat ik in de top drie van google terecht ben gekomen."

VINCENT GOSSELINK

massagecentrum-enschede.nl

"Prima service, duidelijke uitleg.
De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren."

Uitspanning Zonnedauw

"Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen."
Pluk & theetuin in de 7ehemel

"Zeer tevreden!"

Drenth koeriersdienst

"Ronald heeft meerdere websites naar volle tevredenheid voor ons ontwikkeld waarbij de kwaliteit, communicatie, service en snelheid helemaal perfect zijn. Hij is een zeer eerlijke, faire en betrouwbare man die vaak veel meer doet dan is beloofd. Daarnaast hanteert hij zeer concurrerende tarieven en reageert hij supersnel. Hier kunnen veel andere website bouwers een voorbeeld aan nemen!"

WIM BOKKERS FYSIOTHERAPIE

wimbokkersfysiotherapie.nl

"Super snelle dienstverlening.
Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!"

Bianca Belinda - Anderszien

"Het contact om mijn website te maken verliep erg goed en snel. Er werd goed met mij meegedacht en ik kon voor veel minder geld, nu beschikken over veel meer mogelijkheden. Ik ben erg blij met mijn overstap!"
Tuinontwerpburo Passie voor Flora

"Ook een geweldige persoonlijke benadering. En betrokkenheid."
Heidema Antiek

"Communicatie liep soepel en snel.
Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.
"

SDC-Verhuur

sdcverhuur.nl

"Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Ook na oplevering van mijn website is de helpdesk goed bereikbaar en worden mijn vragen snel en vakkundig opgelost"
Nicole de Weerd

"Communicatie liep soepel en snel.
Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel."

SDC-Verhuur

"Uitstekend!"
Galerie Aanblick

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €195,- 

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!