050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
juni 23, 2015

Win vertrouwen met een keurmerk & reviews!

Heeft u een webwinkel en zoekt u naar een manier om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen? Dan is het WebwinkelKeur mogelijk iets voor u. Dit is een keurmerk dat niet alleen controleert en beoordeelt, maar ook allerlei extra services biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid reviewsysteem voor klanten, of een commissie die onenigheden met klanten voor u behandelt en oplost? Al deze aanvullende diensten worden ook nog eens aangeboden tegen een bijzonder lage prijs, waarmee WebwinkelKeur één van de meest complete keurmerken van Nederland is, zeker voor een een startende webwinkel.

 

Non-profit

Stichting WebwinkelKeur is ontstaan uit ontevredenheid over bestaande Nederlandse keurmerken voor webwinkels. Veel van deze keurmerken zijn alleen op winst gericht en vragen daarom onnodig hoge prijzen, waardoor de winkelier nauwelijks profijt heeft van zijn aankoop. Bij WebwinkelKeur pakken ze het anders aan: als non-profitstichting zetten ze zich in voor de belangen van zowel consument als winkelier. Wilt u dus aan uw klanten laten weten dat u eerlijk zaken doet? Dan helpt een keurmerk daar op een transparante en duidelijke manier aan mee.

Voordelen WebwinkelKeur

Het grote voordeel van WebwinkelKeur, naast de lage prijs, is de combinatie van een keurmerk met klantenbeoordelingen. Veel consumenten van webwinkels zijn – niet ten onrechte – cynisch geworden over keurmerken: die kunnen immers ook voor veel geld gekocht zijn, waardoor ze eigenlijk weinig vertrouwen meer wekken. Daarom verzorgen wij niet allen een keurmerk, maar ook een systeem waarin klanten hun beoordeling achter kunnen laten. Dat levert zowel voor u als voor de consument voordeel op: de klant weet beter waar hij aan toe is, en u krijgt een hogere conversieratio en op de lange termijn meer omzet.

Reviewsysteem

In het klantenervaringensysteem werkt WebwinkelKeur alleen met echte en eerlijke reviews van klanten. Onafhankelijke recensies zijn voor nieuwe bezoekers van uw website immers het nuttigst. Hoe meer reviews u hebt, u beter: daarom kan er bij iedere bestelling een uitnodiging worden gezonden naar de klant zodat deze hun ervaringen kan delen. Bang voor negatieve reacties hoeft u niet te zijn: die worden door het systeem namelijk eerst 14 dagen in quarantaine geplaatst, zodat u de tijd hebt om samen met de klant naar een oplossing te vinden. Blijkt dat lastig? Dan is er in ons systeem ook nog ruimte voor hoor- en wederhoor.

Bemiddeling

Hoe goed uw webwinkel ook is: er zijn altijd wel klanten die ontevreden zijn. Daarom bieden wij nog een extra service bij onenigheid met klanten: we bemiddelen tussen beide partijen, en schakelen zo nodig een geschilcommissie in om de knoop door te hakken. Zo bent u geen tijd kwijt aan eindeloze ruzies en raakt u niet in welles-nietes-discussies verzeild. In plaats daarvan lossen wij het geschil op efficiënte en professionele wijze voor u op.

Lage prijzen

Het WebwinkelKeur biedt, kortom, een compleet pakket met alle diensten die voor de eigenaar van een webwinkel van belang zijn. Niet voor niets worden wij door leden via een onafhankelijke partij met een 8.9 beoordeeld! Voor ons is het belangrijk om de allerbeste service te bieden voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven.

Al deze aanvullende diensten worden ook nog eens aangeboden tegen een bijzonder lage prijs, waarmee WebwinkelKeur één van de meest complete keurmerken van Nederland is.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-