050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
april 12, 2018

Hoe zet u een efficiënte landingspagina op?

Mogelijk hebt u al van een landingspagina gehoord, maar weet u niet goed wat u zich daarbij moet voorstellen. Dan leggen we dat graag aan u uit. Deze pagina is de eerste pagina waar de bezoeker van uw website op terechtkomt nadat hij op de link er naartoe heeft geklikt. Meestal vinden mensen de link naar uw website omdat ze in een zoekmachine een bepaald onderwerp hebben opgezocht of omdat ze interesse hebben in een online marketing campagne. Een landingspagina is in de meeste gevallen gewijd aan een bepaald artikel of diensten die online worden aangeboden. Zo wordt deze pagina gebruikt om koopwaar online aan te bieden of om direct een contactformulier aan te bieden.

Mogelijk hebt u al van een landingspagina gehoord, maar weet u niet goed wat u zich daarbij moet voorstellen. Dan leggen we dat graag aan u uit. Deze pagina is de eerste pagina waar de bezoeker van uw website op terechtkomt nadat hij op de link er naartoe heeft geklikt. Meestal vinden mensen de link naar uw website omdat ze in een zoekmachine een bepaald onderwerp hebben opgezocht of omdat ze interesse hebben in een online marketing campagne. Een landingspagina is in de meeste gevallen gewijd aan een bepaald artikel of diensten die online worden aangeboden. Zo wordt deze pagina gebruikt om koopwaar online aan te bieden of om direct een contactmogelijkheid aan te bieden of op te roepen tot een aktie.

De landingspagina is in vele gevallen niet de homepage!

Vele mensen verwarren de landingspagina met de homepage van een website. Een homepage heeft een bepaalde structuur en biedt de bezoeker een bepaald menu, waarna de bezoeker een product of dienst kan kiezen. Nadien klikt de potentiële klant verder naar de productpagina. In de praktijk loopt het anders. Consumenten googelen een product en komen direct op een productpagina terecht die we kunnen beschouwen als de landingspagina, omdat de bezoeker hier letterlijk aanbelandt. Dit betekent dat in de meeste gevallen de bezoekers de homepage van een site niet als eerste te zien krijgen.

Wat maakt een landingspagina efficiënt?

Een goede landingspagina trekt de aandacht van de bezoeker. Wanneer we een kijkje nemen op  Slotenmaker 24 dan valt direct op dat deze pagina voldoet aan al de criteria waaraan een goede landingspagina dient te voldoen. Op deze pagina wordt meteen duidelijk welke diensten en welke potentiële consumenten worden aangesproken. Het is ook zo klaar als een klontje waarom iemand hier terechtkomt. Meestal gebeurt dit in een noodgeval en dan hebt u als buitengesloten consument meteen nood aan nuttige informatie en diensten die u kunnen helpen bij een dergelijk spoedgeval. Dit bedrijf heeft alles goed begrepen. Behalve een klassieke landingspagina die u op een desktop pc kunt raadplegen, biedt dit bedrijf ook een mobiele versie aan:  Slotenmaker.mobi  Hier vindt u een prima voorbeeld van een soortgelijke pagina die het best op een mobiel apparaat kan worden geraadpleegd. In het geval van een slotenmaker lijkt dit een logische voorwaarde. Wie zichzelf buitengesloten heeft, kan niet naar binnen om aan de pc te gaan zitten.

Kiezen voor de juiste landingspagina is cruciaal!

Wie gevonden wil worden op het internet, zorgt het best voor een efficiënte landingspagina waar zowel producten als diensten duidelijk en centraal worden voorgesteld. huwweb.nl wil u daar graag bij helpen.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-