050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
juli 19, 2021

Wix vs normaal website ontwerp

6Met Wix is het mogelijk om zelf een website in elkaar te zetten, ook zonder dat u ervaring met programmeren heeft. Als u een bedrijf heeft is een goede website essentieel. Alleen, wat is nu precies het verschil tussen een ontwerp met Wix en een ‘normaal’ webdesign? In dit artikel zullen we de verschillen en de overeenkomsten voor u toelichten. Zo kunt u beter beoordelen of u voor Wix kiest of een website laat ontwerpen.

Met Wix doet u alles grotendeels zelf

Als u ervoor kiest om een webdesign met Wix te maken, zal u zelf aan de slag moeten. Omdat Wix relatief eenvoudig te gebruiken is, komt u hier hoogstwaarschijnlijk wel uit. Het is echter moeilijker om unieke functies aan uw website toe te voegen. Het feit dat u zelf aan de slag kunt/moet, kan dus zowel als een voordeel als een nadeel gezien worden. In theorie kunt u zo een mooie website in elkaar zetten zonder al te veel kennis. In de praktijk wordt het lastiger om bepaalde functies aan uw website toe te voegen. Er zijn veel ondernemers die erin slagen om met Wix goedkope websites in elkaar te zetten. Echter, dient u met Wix nog steeds aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) te werken om het optimale rendement uit uw website te behalen.

Met een normaal webdesign heeft u meer mogelijkheden

Met een webdesign op maat heeft u meer mogelijkheden dan met Wix. Zo kunt u bijvoorbeeld unieke functies aan uw website laten toevoegen. Laat u een webdesign maken door Uwweb.nl, dan kunt u de website bovendien ook op vindbaarheid in Google laten optimaliseren. Wij kunnen dus uw SEO verzorgen. Dat ook een webdesign op maat niet duur hoeft te zijn bewijzen we bij Uwweb.nl. Zo kunnen we goedkope websites met WordPress voor u bouwen. Voor WordPress bestaan ontzettend veel plugins waarmee de website uitgebreid kan worden.

Wat kost een goede website?

Wat kost een website? Een webdesign door Uwweb.nl is  te vergelijken met het Unlimited-pakket van Wix. Het Unlimited-pakket van Wix kost op het moment van schrijven € 12,50 tot €24.50 per maand. Bij Uwweb.nl betaalt u € 16,25 per maand. Kiest u voor Uwweb.nl, dan hoeft u echter zelf niet aan de slag en bovendien kunt u zeker zijn van een uniek ontwerp. Daarnaast kunnen wij de website ook zo ontwerpen dat de basis voor SEO goed is. Bij Uwweb.nl kunt u zeker zijn van persoonlijk contact en snelle reacties. We kunnen de website ook voor u onderhouden als u voor onze onderhoudsservice kiest. Zo weet u zeker dat uw website up-to-date blijft.

Conclusie

Wix doet wat het belooft en maakt het bouwen van een website eenvoudig. Echter, dient u nog wel over kennis van SEO te beschikken. Bovendien kent Wix minder plugins dan WordPress, waardoor de mogelijkheden beperkter zijn. Zowel door Uwweb.nl als met Wix kunt u goedkope websites laten maken. Wilt u zo min mogelijk zelf doen en zeker zijn van een professionele website voor een vergelijkbare prijs? Dan gaan we bij Uwweb.nl graag voor u aan de slag.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-