050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
april 11, 2017

Website maken: starter tips

De juiste webdesigner vinden voor uw website is vaak een lastige taak. Er worden tal van tarieven gehanteerd, van enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s. Hoewel het prijsverschil erg groot kan zijn, zijn de eindresultaten over het algemeen qua uiterlijk van hetzelfde niveau. Dit verschil in prijs is geheel afhankelijk van de webdesigner. Sommige werken zelfstandig en hebben weinig kosten, maar er zijn ook veel grote designbureaus die veel mensen in dienst hebben en dus meer onkosten maken.

Beheersystemen

Als u tegenwoordig een website laat maken dan wordt deze bijna altijd voorzien van een handig beheersysteem. Dit wordt officieel een CMS genoemd, wat staat voor Content Management System. Met dit systeem kunnen er makkelijker en sneller aanpassingen gemaakt worden en kan er door meerdere personen via een eigen account ingelogd worden. Het voordeel hiervan is dat u zelf totaal geen vakkennis nodig hebt, want iedereen kan met een CMS zijn eigen website wijzigen en onderhouden. Vaak betekent dit dus ook dat u voor een website slechts één keer hoeft te betalen, omdat u in de toekomst geen webdesigner meer nodig hebt voor eventuele veranderingen. Mocht er behoefte aan zijn, dan is het natuurlijk om uit te leggen hoe u met het CMS van uw website moet werken. In het geval van Uwweb is dit vaak niet nodig aangezien het CMS zo eenvoudig in gebruik is dat men vaak al zonder instructie of handleiding zo aan de slag kan.

Vereisten voor een goede website

Een website laten maken is één ding, zorgen dat deze effectief en doeltreffend is, is een tweede. U moet goed weten wat u met uw website wilt bereiken en dit doorgeven aan de persoon die uw website gaat maken. Het mag vanzelfsprekend zijn dat uw website overzichtelijk is en dat deze eenvoudig te gebruiken is. Maar het is ook belangrijk dat u weet wie uw doelgroep is en dat uw website goed in de zoekmachines gevonden kan worden. In de hedendaagse wereld is ook van toepassing om een website te laten maken die responsive is, ofwel, een website die goed zichtbaar is op zowel computers, smartphones en tablets. Denk ook goed na over de beveiliging van uw website. Als u bijvoorbeeld een website laat maken met een iDeal betaalsysteem, overweeg dan om de website op een beveiligde server (https) te plaatsen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw bezoekers veilig kunnen betalen maar draagt sinds kort ook bij aan de ranking van uw website in de resultaten van Google.

Een totaalpakket

Een website laten maken is slechts één onderdeel van een groter geheel. Er moet ook een domeinnaam geregistreerd worden. Misschien wilt u ook nog een op maat gemaakt logo laten ontwerpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat er online marketing gedaan wordt voor uw nieuwe website, om zo meer bezoekers te krijgen. Belangrijk hierbij is als u een starter bent met een beperkt budget om te kiezen voor een partij die u ook nadien ondersteund met informatie.

Om het voor u makkelijker te maken werkt Uwweb met een volledig pakket . Vertel ons wat u wilt met uw website, vervolgens wordt u geadviseerd en krijgt u de perfecte website met alles erop en eraan. Ook na oplevering laten we u niet aan uw lot over maar komen met gerichte tips & vervolg stappen die u kunt doen om het maximale uit uw website te halen.

Wilt u dus een website laten maken? Denk dan eerst goed na wat u precies wilt en kijk dan pas rond naar de verschillende aanbieders kijk ook naar de beoordelingen van het bedrijf, of praat eventueel met de opdrachtgevers van het bedrijf van uw keuze . Zo bent u ervan verzekerd dat de perfecte website voor u gemaakt zal worden en dat u ook nadien goed zit.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-