050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
september 28, 2016

Het laten maken van een goede voordelige website

Een eigen goedlopende  website is een droom voor vele mensen. Deze website biedt kansen, zorgt ervoor dat u of uw bedrijf bekend wordt en kan ook nog een inkomsten generen. Een website zelf maken kost veel tijd, vooral omdat u waarschijnlijk nieuw bent hierin. Dan kunt u gaan kijken naar een website laten ontwerpen. Hierin zit veel verschil. Niet alleen qua prijs, maar zeker ook qua kwaliteit. Daarom is het goed om hiervan op de hoogte te zijn. Een website kan erg heel goed uitzien, maar dat betekent niet dat deze ook goed technisch in elkaar zit.

Het controlepanel van de website (de CMS)

Als leek in het maken van websites, wilt u graag de website op een makkelijke manier kunnen aanpassen. Als u veel research moet gaan doen naar bijvoorbeeld coderen, omdat u iets aan de website wilt aanpassen, is dit lastig. Iemand inhuren daarvoor kost weer veel geld. Dit kan makkelijk worden opgelost door middel van een CMS (Content Management Systeem). Hierin kunt u inloggen en makkelijk wijzigen maken op de website. Zo kunnen nieuwe teksten makkelijk worden ingevoerd in de website.

Wanneer u een website laat maken, kan hier een behoorlijk verschil tussen zitten. De websites lijken op het eerste oog goed ontworpen. Als u kijkt naar de codering en de werking van de website, kunt u veel verschillen zien. Hier heeft u in het begin vaak nog geen last van. Pas na een tijdje komt u erachter dat de software bijvoorbeeld niet goed werkt. Goedkoop kan zo duurkoop worden. Het is daarom verstandig om goed te kijken naar bij wie u een website laat maken.

Design

Wanneer een klant uw website bezoekt, kijkt deze allereerst naar het design. Ziet een website er onprofessioneel uit, dan is een bezoeker vaak snel weer weg. Het is daarom belangrijk dat een website een goed, duidelijk en overzichtelijk design heeft. Een standaard template kan er professioneel uitzien, maar ook dit is vaak niet wat een bezoeker zoekt. Het is belangrijk dat u een uniek design heeft, dat helemaal past bij het onderwerp van de website. Zo kunt u echt een verschil maken.

Informatie moet makkelijk kunnen worden gevonden en de pagina’s moeten snel laden. De navigatie moet een duidelijke structuur hebben, om een goed overzicht te geven. Daarnaast is het belangrijk dat logo’s en plaatjes door een professional gemaakt zijn. en dat de website responsive is  Dit geeft de website een goede uitstraling.

Zoekmachine vriendelijk

Om bezoekers op de website te krijgen, moet de website zoekmachine vriendelijk zijn. Als bezoekers een website niet kunnen vinden, maakt de rest van de website niets meer uit. Teksten moeten daarom SEO-geoptimaliseerd zijn. Daarnaast vindt Google het belangrijk dat een website op zowel een tablet, telefoon als computer werkt.

Veilig

Een mooie, goede zoekmachine vriendelijke website hebben is leuk. Minder is het als deze geweldige website gehackt wordt. Ook virussen kunnen een groot probleem vormen voor een website. Daarom is het erg belangrijk dat een website veilig is. Dit kan gedaan worden door de website regelmatig te updaten naar de laatste standaarden. Als dit u niet lukt, is het belangrijk dat de websiteontwerper u hierin ondersteunt. Goedkopere ontwerpers doen dit vaak niet. Ook is het belangrijk dat de website gehost wordt op een goede hosting. Professionele designers weten dat dit belangrijk is en zorgen daarvoor. De goedkopere designers kijken meestal vooral naar de prijs en kunnen daarmee problemen veroorzaken voor uw toekomstige website.

Het herkennen van een professional

Enkele tips voor het herkennen van professionals hebben wij u al gegeven. Er zijn echter nog meer aspecten waar u naar kunt kijken. Zo is het belangrijk dat de ontwerper zoekt naar uw wensen. Hij moet u niet laten kiezen uit een standaard design, maar juist luisteren naar uw visie. Door uw informatie goed te analyseren wordt de website past echt een groot succes.

Lease van een websites

Een trend op het gebied van websitedesign is het kopen van een lease website. Bij zo’n website  betaalt u per maand een klein bedrag voor de website. Deze optie is vooral heel goed voor beginnende ondernemers en kleinere bedrijven. Veel geld uitgeven in één keer is hierbij namelijk niet meer nodig. Het fijne hieraan is dat het onderhoud van de website ook wordt verzorgd. dus u bent zeker van een goede uitvoering van alle bovenstaande punten Daarnaast is hosting en het registeren van een domeinnaam ook meegenomen in de kostprijs.

Wanneer u vragen heeft over de website, kunt u deze snel en makkelijk stellen door de telefonische ondersteuning. De kosten hiervan verschillen per aanbieder. Vaak zijn deze afhankelijk van uw wensen en de duur van het contract. Uwweb heeft ervoor gekozen om een  goedkope website prijs te hanteren zonder  een lange contractduur.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-