050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl

Veel gestelde vragen

En antwoorden

Hoeveel tijd kost het maken van mijn website?

Afhankelijk van de correcties en de wensen zal dit ongeveer een  tot twee weken in beslag nemen.

Ontwerpen jullie ook mijn huisstijl en/of logo als ik die nog niet heb?

In principe gaan wij ervan uit dat uw bedrijf al een huisstijl en/of logo heeft. Is dit niet het geval, dan is het voor ons geen enkel probleem om een enkel (één) ontwerpvoorstel voor een logo/huisstijl voor de website op basis van de beschikbare informatie of uw schets/voorbeeld te maken. Dit is kosteloos inbegrepen.
Wilt u graag meerdere ontwerpen of correcties laten doorvoeren op uw logo dan is dit mogelijk voor €15,- per correctie ronde.

Wat voor hosting is er inbegrepen?

Hosting van uw website is inbegrepen. We hosten op snelle en betrouwbare servers in Nederland, waarbij een ruime hoeveelheid aan ruimte voor de website, uw e-mail en dataverkeer beschikbaar is (1GB ruimte voor de website en e-mail en 10GB voor dataverkeer en een onbeperkt aantal e-mailadressen). Wij werken samen met Fair-Use, dus mocht u een periode veel meer gebruiken dan gemiddeld, hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten.

Ik heb al een eigen domein / hosting

Geen enkel probleem, uw domein kan eenvoudig worden overgezet of worden doorverwezen naar de nieuwe website.
Wilt u liever gebruik blijven maken van uw eigen hosting ook dat is mogelijk. (in sommige gevallen is er een toeslag van toepassing.)

Ik wil gebruikmaken van een specifieke functie, die ik niet terugzie op deze website.
Bijvoorbeeld een gastenboek, een blog, betalingsmogelijkheden, login, meertaligheid, een webshop e.a.

Laat ons weten welke functie u mist! Er zijn via plugins diverse mogelijkheiden beschikbaar en na overleg kunnen deze (al dan niet kosteloos) geactiveerd worden.

100% tevredenheid garantie?

Wij maken een ontwerp op maat, niet helemaal tevreden? dan komen we met een aangepast ontwerp, of maken we de gewenste aanpassingen zoals door u aangegeven.

Ik heb een website ontwerp die voldoet. maar nog geen eigen beheer mogelijkheid / CMS heeft
Zeker! Neem voor de mogelijkheden even contact op. we kunnen een al bestaand ontwerp overnemen indien wenselijk. of werken met een ontwerp aangeleverd door u of een derde partij/ontwerper.
Ik wil na verloop van tijd uitbreiden naar een webshop of naar andere mogelijkheden, kan dat?
Jazeker, als u na verloop van tijd meer of andere mogelijkheden wilt, bijvoorbeeld uitbreiden van website naar een webshop of van Uwweb hosting naar Uwweb beheer, dan is dat zeker mogelijk!
Sponsoring, kortingen & verwijsprogramma
Wij staan open voor sponsoring. Heeft u een goed concreet idee, een onderneming of een stichting die op zoek is naar sponsoring? Dan bespreken we dit graag. Daarnaast heeft Uwweb een verwijsprogramma waarmee eenvoudig kortingen en inkomsten kunnen worden gegenereerd door te verwijzen naar Uwweb. Neem contact op om meer informatie te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.
Zijn de prijzen exclusief btw?
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
Zijn er nog verborgen kosten?

Daar kunnen we kort over zijn: nee.
We houden van duidelijkheid.

Staat uw vraag er niet bij?

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-