050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl

Vakantiehuis website laten maken

Eenvoudig & voordelig 

 

Website speciaal ontworpen voor de verhuur van uw vakantiehuis

De website is speciaal ontworpen voor de verhuur van uw vakantiehuis  incl. een beschikbaarheidsagenda & boekingsformulier, uitgebreid foto overzicht met grote fotos, en diverse andere mogelijkheden, Speciaal voor u hebben we een all-in pakket waarbinnen alles wat u nodig heeft is inbegrepen.

Uw website in uw eigen huisstijl opgezet en volledig kant-en-klaar opgeleverd met uw eigen inhoud.
Het is vervolgens mogelijk dat u de inhoud van uw website eenvoudig zelf kunt wijzigen of uitbreiden en natuurlijk kunt u de boekingen / agenda beheren.

Het systeem waar we mee werken is uitermate flexibel en de website is in grote mate aan te passen naar uw voorkeur, zowel qua kleur, lettertype, indeling . zie ook de voorbeelden onder qua de vakantiehuis website en onze portfolio. met meer algemenere websites.

   

  *vanaf het  2e jaar heeft u de keuze : U kiest voor het all-in pakket en betaald jaarlijks €295,- voor hosting incl onderhoud.
  Of u kiest voor enkel  standaard hosting / SLL en domein en eigen beheer, in dat geval zijn de kosten vanaf het 2e jaar slechts  €15,- per maand 

  Bookingsmodule 

  Bookingsmodule basis
  Is inbegrepen in het all-inpakket . Dit is een  bookingsmodule met een agenda weergave met beschikbare dagen en een standaard contactformulier zoals aanwezig in het bovenstaande voorbeeld.


  Bookingsmodule uitgebreid (optioneel) 
  Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor een meer uitgebreide module.  Er zijn dan meerdere reserveeropties beschikbaar, zoals de weergave van meerdere kalenders gelijktijdig, bookings & schoonmaakkosten, kosten per verblijf, per dag, per persoon en andere kosten die u wenst. Er wordt een prijsweergave/berekening van de geselecteerde dagen weergegeven, Andere optie zijn nog een import en export van een ics feed van een ander booking platform of agenda zodat de beschikbaarheid gelijk gecopierd wordt. De optie directe reservering + (aan)betaling via iDeal (Mollie), kortingen en andere opties kunnen ook door ons worden toegepast.

  Voorbeeld:

  https://www.inde7ehemel.com/reserveer-vakantiehuisje-4/

  Meertaligheid (optioneel) 
  het is mogelijk de website optioneel in meerdere talen op te zetten.
  ook het schrijven/vertalen van teksten is mogelijk .

  Onderhoudsstrippenkaart  (optioneel)
  Het kan zijn dat u zelf geen tijd heeft voor aanpassingen aan uw website. Bij ons kunt u dan gebruik maken van een onderhoudsstrippenkaar. Zo kunnen wij gedurende het hele jaar de aanpassingen voor u doen. U hoeft hetgeen wat u aangepast wilt hebben alleen maar op de e-mail te zetten en wij doen de rest voor u. Als dit u aanspreekt dan adviseren wij u om te kiezen voor de onderhoudsstrippenkaart voor het uitvoeren van  aanpassingen gedurende het hele jaar.

  EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

  Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-