050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
augustus 1, 2013

Van eenvoudige webshop tot volledig e-commerce

Op dit moment zijn we bezig met een uitbreiding van Uwweb zodat deze ook een  webshop mogelijkheid  heeft inclusief de diverse betalingsmogelijkheden zoals Paypal en Ideal.

Ons doel is hierbij 2-ledig;
1. het aanbieden van een kleine webshop welke eenvoudig en makkelijk is te gebruiken en te beheren  zonder de mogelijkheden te beperken. Hierbij willen we ons richten op de kleinere shops waarvoor een volledige shop oplossing nog een te grote stap is.
We willen hierbij de onze eigen mogelijkheden behouden zodat een eigen uitstraling en indeling volledig mogelijk blijft, en ook het systeem zo eenvoudig mogelijk in gebruik blijft.

Dit is iets wat in veel andere systemen ontbreekt waarbij men vast zit aan een CMS wat vaak zeer complex is in gebruik. ook wanneer men maar 1 of een paar producten heeft waarbij men wel gebruik wil maken van Ideal of Paypal zit men vaak vast aan een complex en uitgebreid systeem met beperkte mogelijkheden qua layout & indeling. hierin willen we op een eenvoudige en laagdrempelige manier in voorzien. 

Hierbij zal het mogelijk moeten zijn om net zo eenvoudig 1 product te verkopen als een volledige shop met 1000-en producten zodat het ook voor bedrijven of kleinere ondernemer met een ‘standaard website’ welke graag toch een aantal producten online te koop willen aanbieden dit eenvoudig kunnen doen tegen lage kosten.

In 2e instantie moet groeimogelijkheid aanwezig zijn  zodat ook wanneer de shop groeit dit normaal mogelijk is binnen de website zonder al te veel ingrepen.
Heeft u ideeën welke hierbij aansluiten/ laat ons dit weten en wellicht kunnen we hierin iets voor u betekenen.

De verwachting is dat we eind 2014 kunnen beginnen met de de eerste tests en begin 2015 de 1e shops kunnen plaatsen met het nieuwe systeem.

Update: 24-02-2015: op dit moment is deze mogelijk aanwezig via uwwebpro+

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €195,- 

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!

Chat openen
Hoe kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?