050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
januari 27, 2015

Uwwebplus pakket is beschikbaar

Zoals u wellicht weet zijn er met enige regelmaat updates en uitbreidingen, veel van deze  (kosteloze) uitbreidingen worden door u ingegeven en vervolgens door ons na overleg en veel tests toegepast.

Nu krijgen we ook met regelmaat aanvragen voor grotere toevoegingen, en toevoegingen op maat, b.v. Een fotogalerie ,gastenboek, blog, nieuwsbrief, een webshop met  betalings en bestel mogelijkheden of meer specifieke toepassingen.

Om ook deze complexe mogelijkheden betaalbaar te houden zijn we gestart met Uwwebplus.
Aangezien wij van duidelijkheid houden kunt u van Uwwebplus gebruik maken d.m.v. een vast bedrag waarbij men toegang heeft tot meer geavanceerde modules en uitbreidingen, Wanneer we u website opzetten bespreken we in detail welke mogelijkheden nodig zijn voor uw website en richten we uw website volledig op maat in, gewoon duidelijk u weet waar u aan toe bent zonder verrassingen.

Natuurlijk heeft dit geen invloed voor de bestaande service en updates als u geen gebruik maakt van uwwebplus ook deze gaan gewoon door; het gaat herbij zuiver om extra modules en uitbreidingen welke u niet zou verwachten bij een reguliere website.

Een selectie van mogelijkheden:

  • Webshop: producten verkopen via een webshop is mogelijk, alle functies van een uitgebreide webshop zijn hierbij aanwezig, producten bestellen via winkelmandje, meerdere betaalwijzes, categorieën  en verzendopties e.a.
  • Uitgebreide fotogalerie: (binnen het basis pakket is al een foto galerie optie aanwezig) maar deze mogelijkheid bied een keur aan weergave mogelijkheden en mogelijkheden voor beheer. ( voorbeeld website)
  • Nieuwsbrief verstuur nieuwsbrieven, eenvoudig laten inschrijven van bezoekers, nieuwsbrieven verzenden met volledige opmaak en tracking van gegevens zoals hoe vaak nieuwsbrieven worden gezien, geopend, en op welke links wordt geklikt.

Wilt u uw website voorzien van een specifieke uitbreiding laat ons dit weten de kans is groot dat wij hiern kunnen voorzien via Uwwebplus
Mocht dit niet het geval zijn en is er een bredere vraag voor deze mogelijkheid dan realiseren we dit op maat zonder extra kosten!

En natuurlijk is het altijd mogelijk om uw toepassing volledig op maat te maken mocht dit een unieke toepassing betreffen.

Interesse in Uwwebplus ?

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €195,- 

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!

Chat openen
Hoe kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?