050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
juli 11, 2018

Home Office-ideeën voor kleine ruimtes

Of u nu thuis werkt of een ruimte hebt vrijgemaakt voor iets waar u van houdt, zoals knutselen, lezen of schrijven, uw thuiskantoor is een plek die de stroom van creativiteit moet inspireren en u in staat moet stellen om zaken te doen. Maar vaak is dat niet het geval. Eigenlijk kunnen thuiskantoren de meest verwaarloosde ruimtes in onze huizen zijn – een rommelige en onvriendelijke omgeving voor inspiratie, die ons overal naar toe drijft behalve naar een echt kantoor, zoals de bank, keuken of bed. Om u te helpen bij het maken en bijwerken van uw eigen inspirerende ruimte, hebben we deskundigen om advies gevraagd en inspiratie opgedaan binnen de diverse blogs over de beste updates voor thuiskantoren en kleine ideeën voor thuiskantoren, zodat u zich wilt vastklampen en aan het werk kunt.

 

1. Optimaliseer uw ruimte

Organisatie is de sleutel – gebruik elke truc in het boek. Niemand werkt goed in een rommelig kantoor aan huis. “Verspil geen centimeter aan ruimte door deze te vullen met printers, vijlen, enz.. Gebruik ook al je verticale ruimte door kasten tegen het plafond te plaatsen met verschillende soorten opslag en een hangende prikbord aan de muur om te helpen bij het organiseren van benodigdheden die anders in een la terecht zouden komen! 

2. Laat het licht binnen

Blijf in contact met het buitenleven. “Natuurlijk licht doet een ruimte groter aanvoelen, wat altijd een pluspunt is in een kleine ruimte. Voor mijn thuiskantoor gebruikte ik zelfs beslagen raamfolie op alle ramen, zodat ik altijd de zonwering open kon zetten in de kamer en dit houdt het, evenals mezelf, levendig! En als je leeft, ben je altijd efficiënter. “

3. Voeg groen toe

Adem wat leven in je ruimte, zodat je langer wilt blijven. “Ik probeer te zorgen voor een gebalanceerd thuiskantoor dat praktisch, ergonomisch, comfortabel en schoon is – als deze elementen er niet zijn, weet ik dat ik uiteindelijk aan de keukentafel ga werken! Er wordt gezegd dat een mooie plant je kalm en schoon houdt – en het ziet er ook mooi uit. Ik hou van een Snake Plant of een ZZ-plant. Beide zien er mooi uit, zijn goed voor het reinigen van de lucht en zijn onderhoudsarm!”

4. Hang een galerijwand

Het is jouw space met wat je leuk vindt. “Vorm een galeriewand tegen een neutrale muur. Je kunt ze eerst op de vloer schikken en de afdrukken verplaatsen totdat je de harmonieuze look hebt bereikt die je wilt.

5. Meng oud en nieuw

Wees niet bang om het decor van andere kamers in huis te stelen. Een mix van vintage en modern zorgt ervoor dat een huis warm aanvoelt en wordt bewoond en maakt het persoonlijk, in plaats dat  je een showroom gevoel krijgt.

Niets op zolder? Koop antiekwinkels, rommelmarkten en van marktplaats om stukken voor uw kantoor te vinden, of het nu een oud bureau is of een vintage lamp, en combineer deze met gloednieuwe items, zoals een paar levendige stoelen die gasten kunnen gebruiken wanneer u een vergadering thuis organiseren.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €195,- 

Actieplan (nieuwe) website

Binnen 2 weken hoger in Google!

Meer bezoekers & meer verkopen
Gratis E-book met meer dan 52 Actiepunten!

Bedankt, Kijk in uw inbox voor het boek!

Chat openen
Hoe kunnen we je helpen?
Hoe kunnen we je helpen?