050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
augustus 5, 2015

Social media als onderdeel van uw website & bedrijf!

Facebook, Linkedin, Twitter zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook Instagram en Pinterest hebben een plek in onze maatschappij opgeëist. Zelfs mensen welke bijna geen gebruik maken van deze verschillende social media platformen hebben er al veel van gehoord. Het is eigenlijk iets waar u niet omheen kunt. Social media biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf mee te laten groeien. Net als kranten, televisie en radio is het een manier om uw (nieuwe) klanten mee te bereiken en om zo uw bedrijf te laten groeien. 

Een website alleen is niet meer genoeg?

Het is slim en verstandig om een website te laten maken. Een website laten bouwen alleen is echter niet meer voldoende. Tenminste niet als u wilt dat de website meer voor u wordt dan een online visitekaartje. Als u wilt dat de nieuwe website hoog scoort in de zoekmachines, dan heeft u ook social media nodig. Als u meer bezoekers op uw website wilt dan kunt u hiervoor social media gebruiken. Het is dus slim om een nieuwe website te laten bouwen in combinatie met het inzetten van de social media websites. 

Welk social media platform past het beste bij u?

Afhankelijk van het soorten klanten welke u zoekt is het beter om voor een specifieke social media platform te kiezen. Zo is het slimmer om voor business to business marketing Linkedin in te zetten. Facebook en Twitter zijn goed om voor zowel business to consumer en voor business to business in te zetten. Instagram en Pinterest zijn platformen welke vooral voor business to consumer ingezet worden. Natuurlijk zijn de social media platformen niet exclusief voor een vorm van marketing. 

Social media en de zoekmachine posities

Zoekmachine posities worden tegenwoordig ook bepaald door de invloed van social media. Hoe vaak wordt een link gedeeld? Hoe vaak wordt er gepraat over een website op social media? Hoeveel likes krijgt een site, tweets, retweets, pins en meldingen op Linkedin krijgt een site?
Het zijn belangrijke elementen en beoordelingen geworden voor de posities in de zoekmachines. Als u dus een website laat bouwen en hiermee een goede positie in de zoekmachines wilt krijgen is het nodig om ook aanwezig te zijn op social media.
 

Een goede website laten maken met social media!

Als u een nieuwe website laat maken is het slim om ook links op te nemen om het voor uw websitebezoekers gemakkelijker te maken om uw website te delen, te liken en om erover te tweeten. Kies daarom voor de juiste social media links op uw website. Maak het ook gemakkelijk voor uw website bezoekers om uw social media profielen te vinden. Het zal zorgen voor een beter contact met uw bestaande en nieuwe klanten.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-