050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl

Over ons

MEER DAN 20  JAAR ERVARING IN WEB ONTWIKKELING

Een persoonlijke aanpak

Altijd een persoonlijke aanpak, direct en efficiënt. Wij hebben een ‘no-nonsense’ proactieve aanpak, waarbij uw wensen en vragen voorop staan en we geven waar nodig advies.

Betaalbare websites

De nieuwste techniek en een modulaire opbouw. Hierbij focussen we alleen op die zaken die u nodig heeft. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk te automatiseren zonder tekort te doen aan onze hoge servicegraad.

Uw website goed vindbaar

We melden de website bij Google (Webmaster Tools) aan voor een snelle indexering en we voorzien u van een aantal specifieke tips en ‘best practices’ voor een optimale vindbaarheid.

Meer dan 20 jaar ervaring 

Door onze ervaring (meer dan 20 jaar) hebben we een proces gerealiseerd, waarbij een minimum aan handelingen nodig is terwijl een maximum aan kwaliteit wordt gegarandeerd. Hierdoor kunnen wij ons richten op zaken die er toe doen zoals het geven van advies en het verlenen van service en kunnen we de kosten lager houden dan al onze concurrenten!

Wij zijn geen studenten, die net zijn begonnen of ‘het er maar even bij doen’ zoals u bij veel van de andere aanbieders in deze prijsklasse zult aantreffen. U weet dus zeker dat u ook in de toekomst bij ons goed zit!

Natuurlijk stopt het niet bij de oplevering van uw website. Los van dat wij zowel via de e-mail/WhatsApp als de telefoon bereikbaar zijn voor vragen, proberen we ook actief onze service & producten te verbeteren. Dit doen we niet alleen door actief de laatste ontwikkelingen bij te houden en regelmatig persoonlijk overleg met u, maar ook door een periodieke update scan waarmee we op een praktisch toepasbare manier eventuele verbeterpunten (zoals de vindbaarheid in Google en de conversie (meer verkopen genereren met de bestaande bezoekers), social media en andere promotiekansen specifiek voor uw website aangeven.

 

Een compleet pakket van diensten 

Uwweb maakt onderdeel uit van Remedia.nl. Naast complete makkelijke en voordelige websites op basis van WordPress kan er een totaalpakket aan diensten  worden geboden. 

Wilt u meer voorbeelden zien of bent u naast uw website ook op zoek naar SEO, SEA, logo/huisstijl, ontwerp, animatie of meer complexe internet projecten of webshops? Deze kunt u op de website van  Remedia.nl  vinden

 

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-