050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
augustus 26, 2015

Website van Bouwdigitaal

Gratis digitaal magazine

Vandaag is de website  van Bouwdigitaal opgeleverd, de website biedt toegang tot een gratis maandelijks digitaal magazine voor de bouwsector inschrijving op het magazine is gratis.

Uwweb heeft naast het ontwerp van de website en het cms via Uwweb+ gezorgd voor een koppeling  met een uitgebreid nieuwsbrief systeem,  daarnaast is  een archief functie met oudere uitgaves aanwezig.

De digitale magazines van Bouwdigitaal zijn uniek  door hun multimediale invulling; bedrijven kunnen naast  tekst en beeld/fotos ook d.m.v. video invulling geven aan hun presentatie.

BOUWDIGITAAL is een snel groeiend gratis digitaal online magazine voor de gehele Bouw-, Installatie-, Sanitair- en Elektro branche in Nederland en België.
Alle spelers uit de branches, kunnen hun bedrijf 12x per jaar zeer uitvoerig, met tekst, foto en video, presenteren.
Van Schilder tot Dakdekker, van Aannemer tot Installateur, van Fabrikant, Importeur tot Groothandel en van Architect, Adviseur tot Woningbouwvereniging.

Hier kan iedereen zijn eigen bedrijf zeer voordelig interactief voorstellen en direct op zoek gaan naar producten, leveranciers, opdrachtgevers en vakmensen, zowel landelijk als regionaal.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-