050-3118566 of via Whatsapp: 06-48854696 (ook in het weekend) info@uwweb.nl
augustus 18, 2020

Tips voor het creëren van content

Tips voor het creëren van content

Wie zelf actief is in de wereld van online marketing zal als geen ander weten dat SEO vandaag de dag een belangrijke rol speelt bij het promoten van een product of website. Bij goede SEO is ook het creëren van nieuwe content erg belangrijk en het vinden van inspiratie daarvoor is niet altijd gemakkelijk.
Het is met een beetje goede wil vaak echter vrij eenvoudig om nieuwe inspiratie te vinden. Stel dat je bijvoorbeeld een website hebt waar Dames sieraden worden verkocht en op zoek bent naar nieuwe content, dan kun je met de volgende tips al erg veel inspiratie opdoen.

Houd nieuwsfeeds in de gaten

Vrijwel alle websites die nieuws brengen hebben ook een RSS-feed. Met behulp van deze feed kan eenvoudig naar het laatste nieuws over een bepaald onderwerp worden gezocht. Je kunt zo dus ook eenvoudig de laatste interessante berichten over Dames sieraden vinden.

Maak gebruik van sociale media

De sociale media zijn ideaal voor het monitoren van onderwerpen die hot zijn. Met behulp van een website als Twitter of Reddit kan eenvoudig naar specifieke keywords, Dames sieraden in ons voorbeeld, worden gezocht en kunnen meningen van internetgebruikers worden gevonden. Vooral discussies tussen gebruikers zijn vaak interessante onderwerpen om over te schrijven.

Houd je ogen en oren open

Voor de meeste onderwerpen kun je in je eigen omgeving al veel inspiratie opdoen. Je familie, vrienden of kennissen hebben wellicht interessante informatie of zij hebben wellicht iets gelezen in een krant of tijdschrift. Veel van deze ‘offline’ informatie kan erg waardevol zijn, aangezien concurrerende websites die Dames sieradenverkopen waarschijnlijk niet over deze informatie beschikken.

Gebruik de concurrent

Een kijkje nemen bij de concurrent kan ook geen kwaad. Als we het voorbeeldthema ‘Dames sieraden ’ nog steeds in ons achterhoofd houden, moet je er eerst voor zorgen wie Dames sieraden verkopen. Vergelijk dan op enkele meetfactoren zoals prijs, kwaliteit en assortiment. Zo beschikt lucardi over kwalitatief goede Dames sieraden en heeft het daarnaast voldoende keuze. Bij zo’n retailer zou het dan al interessant zijn om een kijkje te nemen. Wat hebben zij? Is het goed? Wat kan ik er van opsteken? Als je zo te werk gaat met meerdere retailers creëer je uiteindelijk een helder beeld voor jezelf.

EENVOUDIG een Goedkope website laten maken met resultaat!

Laat een professionele en goedkope website maken voor slechts  €295,-