uwweb+

Wat is Uwweb+

Met enige regelmaat verschijnen er updates en uitbreidingen van ons CMS systeem , veel van deze (kosteloze) uitbreidingen worden door u ingegeven en vervolgens door ons na overleg en veel testen toegepast.

Nu krijgen we ook regelmatig aanvragen voor grotere toevoegingen, en uitbreidingen op maat, bijvoorbeeld een forum systeem, gastenboek, nieuwsbrieven , betalingsmogelijkheden en meer. Om ook deze complexe mogelijkheden betaalbaar te houden zijn we gestart met Uwweb+.

Alle mogelijkheden voor een vast bedrag

Aangezien wij van duidelijkheid houden kunt u van Uwweb+ gebruik maken door middel van een vast bedrag waardoor u toegang heeft tot alle aanwezige geavanceerde modules en uitbreidingen. Niet zoals u bij veel andere aanbieders ziet een systeem waarbij voor iedere module aparte kosten berekend worden maar één enkel bedrag voor toegang tot alle mogelijkheden. Inclusief de mogelijkheden en updates die in de toekomst ontwikkeld worden.
Gewoon duidelijk: U weet waar u aan toe bent zonder verrassingen.

Voor slechts €9 per maand maakt u gebruik van Uwweb+ !

Natuurlijk heeft het geen invloed op de bestaande service en updates als u geen gebruik maakt van Uwweb+, ook deze gaan gewoon door. Het gaat herbij aleen om extra modules en uitbreidingen welke u niet zou verwachten voor een reguliere website.

Wilt u uw website voorzien van een specifieke uitbreiding laat ons dit dan weten de kans is groot dat wij hierin kunnen voorzien via Uwweb+. Mocht dit niet het geval zijn en er is een bredere vraag naar deze mogelijkheid dan realiseren we dit op maat zonder extra kosten!

Het is altijd mogelijk om uw toepassing volledig op maat te laten maken mocht dit een volledig unieke toepassing betreffen. Ook hierbij zult u merken dat de tarieven & werkwijze zeer concurrerend zijn.

Interesse in Uwweb+?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken..