Blog / nieuws & updates


Backlinks een concreet plan van aanpak voor maximaal resultaat

De website is helemaal in orde, voldoende inhoud & content op de website aaanwezig, maar  off-page optimalisatie  en specifiek linkbuilding blijft vaak een iets moeilijker punt waar ik vaak vragen over krijg hoe dit exact aan te pakken.

 

Lees meer

Facebook recensies nu in Google

Google heeft de weergave van recensies aangepast, vroeger was het zo dat Google enkel de recensies weergaf van Google+ en Google zelf. recensies van andere review websites zoals Booking.com Tripadvisor en diverse anderen werden niet weergegeven. Dit gaat nu veranderen.

 

Lees meer

Beter vindbaar door SEO teksten

SEO teksten zijn een goede manier om een website hoger in deze zoekresultaten te laten eindigen. U kunt ze zelf schrijven, maar ook laten schrijven.

 

Lees meer

Meer bezoekers op uw website door Long-Tail zoekwoorden

Het is een combinatie van factoren om te zorgen voor een goede en succesvolle website. Long-tail zoekwoorden in uw zoekmachine marketing is een slimme set. Echter wat zijn long-tail zoekwoorden nu eigenlijk?

Lees meer

De 2015 SEO Checklist

Elke keer ik een nieuwe website start, doe ik dezelfde zaken elke keer weer opnieuw om een sterke basis te leggen voor pagina-optimalisatie. Daarom besloot ik deze checklist te maken.

Lees meer

Basis Google Analytics

Je hebt website is gestart en natuurlijk zijn statistieken via Analytics  aanwezig, je hebt al een paar dagen of zelfs weken gewacht  zodat de data een beetje kan gaan lopen. Dit is dan het juiste moment om te gaan kijken naar de basis Analytics gegevens  en data waar elke website eigenaar met enige regelmaat naar zou moeten kijken. Google Analytics ziet er een beetje ingewikkeld uit voor nieuwe gebruikers. Maar de vele informatie die je krijgt compenseert weer hiermee. Het is het echt waard om rustig de stappen door te nemen. Hier zijn een paar simpele dingen die ik zal behandelen, zodat je Google Analytics beter gaat begrijpen.

Lees meer

Win vertrouwen met een keurmerk & reviews!

Heeft u een webwinkel en zoekt u naar een manier om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen? Dan is het WebwinkelKeur mogelijk iets voor u. Dit is een keurmerk dat niet alleen controleert en beoordeelt, maar ook allerlei extra services biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid reviewsysteem voor klanten, of een commissie die onenigheden met klanten voor u behandelt en oplost? Al deze aanvullende diensten worden ook nog eens aangeboden tegen een bijzonder lage prijs, waarmee WebwinkelKeur één van de meest complete keurmerken van Nederland is, zeker voor een een startende webwinkel.

Lees meer