Blog / nieuws & updates


Basis Google Analytics

Je hebt website is gestart en natuurlijk zijn statistieken via Analytics  aanwezig, je hebt al een paar dagen of zelfs weken gewacht  zodat de data een beetje kan gaan lopen. Dit is dan het juiste moment om te gaan kijken naar de basis Analytics gegevens  en data waar elke website eigenaar met enige regelmaat naar zou moeten kijken. Google Analytics ziet er een beetje ingewikkeld uit voor nieuwe gebruikers. Maar de vele informatie die je krijgt compenseert weer hiermee. Het is het echt waard om rustig de stappen door te nemen. Hier zijn een paar simpele dingen die ik zal behandelen, zodat je Google Analytics beter gaat begrijpen.

Lees meer

Win vertrouwen met een keurmerk & reviews!

Heeft u een webwinkel en zoekt u naar een manier om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen? Dan is het WebwinkelKeur mogelijk iets voor u. Dit is een keurmerk dat niet alleen controleert en beoordeelt, maar ook allerlei extra services biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid reviewsysteem voor klanten, of een commissie die onenigheden met klanten voor u behandelt en oplost? Al deze aanvullende diensten worden ook nog eens aangeboden tegen een bijzonder lage prijs, waarmee WebwinkelKeur één van de meest complete keurmerken van Nederland is, zeker voor een een startende webwinkel.

Lees meer

Welke sociale media voor u?

Tegenwoordig zijn er heel wat keuzes qua sociale media. Socialmedia is een een goede mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Op deze manier heeft u een brede groep aan mensen bereikbaar om uw verhaal te delen en ook potentiële klanten aan te trekken. Een kort overzicht van de meest gebruikte socialmedia.

Lees meer

Hogere rankings dankzij Longtail Zoekwoorden

Als u longtail zoekwoorden gebruikt dan kunt u ook verzekerd zijn van gerichte bezoekers. Dit komt omdat de persoon die op uw website terecht komt via een longtail zoekwoord, ook daadwerkelijk op zoek is naar uw product of dienst. Met longtail zoekwoorden verhoogt u dus niet alleen uw ranking, maar verhoogt u ook uw conversieratio .

Lees meer

Mobiele website responsive of app?

Nu steeds meer mensen telefoons of tablets gebruiken om op internet te surfen, wordt het ook steeds belangrijker dat uw website op die apparaten goed zichtbaar is. Er zijn daarvoor meerdere mogelijkheden – u kunt een aparte mobiele website of een app maken, of uw huidige website zo instellen dat hij zich aan verschillende schermformaten aanpast. In dit artikel beschrijven we van iedere optie de voor- en nadelen, zodat u kunt bepalen wat voor u de meest geschikte oplossing is.

Lees meer

Website laten maken: starter tips

Een website laten maken is één ding, zorgen dat deze effectief en doeltreffend is, is een tweede. U moet goed weten wat u met uw website wilt bereiken en dit doorgeven aan de persoon die uw website gaat maken. Het mag vanzelfsprekend zijn dat uw website overzichtelijk is en dat deze eenvoudig te gebruiken is. Maar het is ook belangrijk dat u weet wie uw doelgroep is en dat uw website goed in de zoekmachines gevonden kan worden

Lees meer

Kies de juiste domeinnaam

Wanneer u een website wilt beginnen, dan is het kiezen van een domeinnaam het eerste waar u mee aan de slag moet. De kans is zeer groot dat uw gewenste naam al in gebruik is. Het is dan zaak om een geschikt alternatief te bedenken. Het moet een goede zijn, want uw domeinnaam is het herkenningspunt van uw klanten en bezoekers. De naam moet beschrijven waar uw website over gaat en makkelijk te onthouden zijn.

Lees meer

Tips voor recensies

Wat is nou eigenlijk de beste manier om het aan te pakken? En hoe kunt u ervoor zorgen dat klanten op een snelle en eenvoudige manier hun recensie van uw bedrijf achter kunnen laten? Om u op weg te helpen volgen hier een aantal tips.

Lees meer

Mobilegeddon bent u er klaar voor?

Iedereen die actief aanwezig wilt zijn met een website op het internet, zal bekend moeten zijn met de term “mobiel vriendelijk”. Tegenwoordig wordt het gezien als een noodzakelijk toevoeging. Zonder een mobiel vriendelijke website loopt u een hoop potentiële klanten mis, aangezien meer dan de helft van de zoekopdrachten uitgevoerd worden op een smartphone of tablet.

Lees meer