Blog / nieuws & updates


Starten als Freelancer of ZZP-er

Misschien heeft  u er ook wel eens aan gedacht om te starten als ZZP-er of als freelancer. Vaak worden deze begrippen door elkaar gebruikt, en dan is het in feite niet meer duidelijk wat met de begrippen bedoeld wordt. Vooraleer we verdergaan, vinden we het belangrijk om de twee begrippen wat meer te verduidelijken. In dit artikel Je rechten als ZZP-er, VAR, en zaken zoals promotie / e-mail e.a.

 

Lees meer

Het laten maken van een goede website

Een eigen goedlopende  website is een droom voor vele mensen. Deze website biedt kansen, zorgt ervoor dat u of uw bedrijf bekend wordt en kan ook nog een inkomsten generen. Een website zelf maken kost veel tijd, vooral omdat u waarschijnlijk nieuw bent hierin. Dan kunt u gaan kijken naar een website laten ontwerpen. Hierin zit veel verschil. Niet alleen qua prijs, maar zeker ook qua kwaliteit. Daarom is het goed om hiervan op de hoogte te zijn. Een website kan erg heel goed uitzien, maar dat betekent niet dat deze ook goed technisch in elkaar zit.

 

Lees meer

Backlinks een concreet plan van aanpak voor maximaal resultaat

De website is helemaal in orde, voldoende inhoud & content op de website aaanwezig, maar  off-page optimalisatie  en specifiek linkbuilding blijft vaak een iets moeilijker punt waar ik vaak vragen over krijg hoe dit exact aan te pakken.

 

Lees meer

Facebook recensies nu in Google

Google heeft de weergave van recensies aangepast, vroeger was het zo dat Google enkel de recensies weergaf van Google+ en Google zelf. recensies van andere review websites zoals Booking.com Tripadvisor en diverse anderen werden niet weergegeven. Dit gaat nu veranderen.

 

Lees meer

Beter vindbaar door SEO teksten

SEO teksten zijn een goede manier om een website hoger in deze zoekresultaten te laten eindigen. U kunt ze zelf schrijven, maar ook laten schrijven.

 

Lees meer

Meer bezoekers op uw website door Long-Tail zoekwoorden

Het is een combinatie van factoren om te zorgen voor een goede en succesvolle website. Long-tail zoekwoorden in uw zoekmachine marketing is een slimme set. Echter wat zijn long-tail zoekwoorden nu eigenlijk?

Lees meer

De 2015 SEO Checklist

Elke keer ik een nieuwe website start, doe ik dezelfde zaken elke keer weer opnieuw om een sterke basis te leggen voor pagina-optimalisatie. Daarom besloot ik deze checklist te maken.

Lees meer